domingo, 2 de septiembre de 2012

ARTIVISME: Desenvolupament comunitari


En aquest espai, parlarem d’una entitat que també ha canviat el seu nom, però que no ha sofert cap canvi intern; ens referim a “DCC Artivisme i Comunitat” que ha passat a dir-se  “Artivisme: Desenvolupament comunitari”, impulsat per la artivista Txus Pedrosa.



A la seva nova web, podem observar com han evolucionat alguns dels grups del Teatre de l’Oprimit (GTO) que ella va impulsar ara fa sis anys:



-          El grup TeAtreVida s’ha consolidat de forma independent a Mollet, com a associació oficialment, són un grup de veïns amb edats compreses entre els 23 i 65 anys i, originaris de diferents països, que fan arribar les seves diferents reflexions dels problemes quotidians que els envolten a través de peces de Teatre Fòrum a la resta de veïns.



-          D’altra banda, Pedrosa continua formant part de la companyia PleGats, que va sorgir després que l’artivista donés un curs de Teatre Social per l’entitat Gats. El grup està format per set dones dedicades a l’educació social.



-          També, l’artista pedagoga ha continuat oferint formació en TO, assessorament a entitats etc... un exemple d’aquesta vesant és el curs que va oferir: “Teatre de l’oprimit/ida sobre drets de la infància: reflexió-acció per a la transformació social”, organitzat per la Facultat de Pedagogia de la UIB amb la col·laboració d’UNICEF i, impartit conjuntament amb Valeria Wilter, experta també en TO i Silvia Casanovas, com a representant d’UNICEF.



 La nova web “Artivisme: Desenvolupament comunitari” la podeu trobar amb aquest link:




/


No hay comentarios:

Publicar un comentario